Categories
Kokoustiedotteet

Kokoustiedote 21.4.2022

PKMANUVA järjesti vuoden kolmannen kokouksensa hybridinä torstaina 21.4.2022 maakuntaliiton Pielisjoen linnassa. Kokouksessa käsiteltiin niin manuvan viestintäsuunnitelmaa, toimintasuunnitelmaa, kuin myös manuvan toimintasääntöä. Näiden virallinen hyväksyminen siirtyi kuitenkin seuraavaan kokoukseen, sillä tämä kokous ei ollut päätäntävaltainen johtuen liian pienestä osallistujamäärästä.

Kokouksessa käytiin läpi myös perinteinen kuntien nuorisovaltuustojen kuulumiskierros, sekä keskusteltiin maakunnallisen nuorisovaltuuston mahdollisesta osallistumisesta nuorten vaikuttajien metsäpäiville, sekä AEBR:n (Association of European border regions) Youth Innovation Forumiin. Näiden lisäksi keskustelua käytiin myös hyvinvointialueen budjetista.

Seuraavan kokouksen ajankohdaksi päätettiin 10.5.2022 klo 16.30.