Stop! kiusaamiselle 

Pohjois-Karjalan maakunnallisen nuorisovaltuuston Stop kiusaamiselle ‑kiertueen ensimmäiset etapit ovat Ilomantsi, Lieksa ja Joensuu.

Maakunnallinen nuorisovaltuusto jalkautuu kuntiin keskustelemaan kiusaamisesta sekä keräämään ajatuksia, kuinka kiusaamista voidaan vähentää tai estää. Mukana on paikkakunnasta riippuen myös perhekeskusverkoston toimijoita ja kuntien nuoriso-ohjaajia.

Kiertueen aikataulu on seuraava: Ilomantsi 14.3., Joensuu Aittaranta 16.3., Hammaslahti 24.3. ja Lieksa 31.3. Tilaisuudet järjestetään paikallisissa K‑kaupoissa.

Taustalla on maakunnan nuorille syksyllä 2021 tehty hyvinvointikysely ja ‑kiertue, joissa nousivat esille nuorten jaksaminen, ahdistus sekä kiusaaminen ja seksuaalinen häirintä. Nuoret halusivat jatkaa työtä tarkentamalla kiusaamiseen liittyvää osuutta.

Lisätiedot: Stop kiusaamiselle ‑kiertueen vastaava Henny Ahtiala, [email protected], Pohjois-Karjalan kumppanuuspäällikkö Maarita Mannelin, puh. 013 330 4762, [email protected], hyvinvointi- ja koulutusasiantuntija Mari Nupponen, 050 512 3432, [email protected]