Categories
Ajankohtaista

PKMANUVA etsii uusia jäseniä!

Pohjois-Karjalan maakunnallisen nuorisovaltuustossa on auki kaksi avointa jäsenpaikkaa, joita voi hakea kuka vain maakunnan alueella asuva 13-25 -vuotias nuori.

Maakunnallinen nuorisovaltuusto päätti järjestäytymiskokouksessaan avata ryhmään kaksi avointa paikkaa, joihin valitaan edustajat saapuneiden hakemusten perusteella. Paikkoja voivat hakea kaikki Pohjois-Karjalan alueella asuvat 13-25 -vuotiaat nuoret, joilla on kiinnostusta manuvan toimintaa kohtaan. Kokemus muista luottamustehtävistä, sekä nuva- ja/tai yhdistystoiminnasta katsotaan kuitenkin eduksi. Hakuaikaa paikkoihin on 18.3. asti ja päätös valituista henkilöistä tehdään 24.3 järjestettävässä kokouksessa.

Ryhmään valittavat jäsenet toimivat manuvan kokouksissa äänivaltaisina edustajina ja heillä on myös oikeus hakeutua manuvalle kuuluviin edustuspaikkoihin. Manuva mahdollistaa jäsenilleen niin hyvinvointialueen, kuin myös maakuntaliiton toimivallan alle kuuluviin asioiden vaikuttamisen, jonka lisäksi manuva järjestää myös erilaisia tapahtumia kuten MANUFEST ja MAHKU21. Ryhmän toimintaan kuuluu myös rentoa yhdessäoloa, sekä muihin tapahtumiin osallistumista. PKMANUVA kokoustaa noin 6-10 kertaa vuodessa. Kokoukset järjestetään pääasiassa Joensuussa, mutta niihin on mahdollista osallistua myös etäyhteyksien välityksellä.

Mikäli kiinnostuit toiminnasta, laita hakemus tulemaan tästä linkistä!