Categories
Kokoustiedotteet

Järjestäytyminen 26.2.2022

Pkmanuva järjestäytyi lauantaina 26.2. uutta toimintakauttaan varten ja valitsi samalla itselleen uuden puheenjohtajiston. Ryhmän uudeksi puheenjohtajaksi valittiin juukalainen Aada Reijonen, jota tukevat uudet varapuheenjohtajat Eemeli Onatsu (Joensuu) ja Jimi Jeskanen (Kontiolahti).

Samaisen kokouksen yhteydessä manuva valitsi myös edustajansa seuraaviin ryhmiin:

  • Maakunnan yhteistyöryhmässä (MYR) maakunnan nuoria edustaa Eemeli Onatsu ja tämän varaedustaja Petrus Ahtiala (Lieksa)
  • Hyvinvointialueen kumppanuusryhmään valittiin varsinaiseksi jäseneksi Tiina Tuononen (Polvijärvi ja varajäseneksi Aada Reijonen
  • Järjestöasiain neuvottelukunnassa (JANE) manuvan edustajana toimii puolestaan Petrus Ahtiala ja tämän varaedustaja Miska Heikkinen (Kontiolahti)

Loput maakunnallisen nuorisovaltuuston edustajat eri toimielimiin valitaan maaliskuun 2022 aikana

Henkilövalintojen lisäksi kokouksessa käsiteltiin myös kuntien ajankohtaisia kuulumisia ja perhekeskusyhteistyön etenemisen tilannetta. Maakunnallinen nuorisovaltuusto päätti myös kokouksessa valtuuttaa uuden puheenjohtajiston avaamaan manuvan avoimien paikkojen haun mahdollisimman pikaisesti kokouksen jälkeen. Haku on auki 18.3. asti ja päätökset uusien jäsenien valinnasta tehdään seuraavassa maakunnallisen nuorisovaltuuston kokouksessa. Lisätietoja hausta löydät tästä artikkelista.