Categories
Ajankohtaista Yleinen

Välinepankki tarjoaa tukea tapahtumien järjestämiseen

Maakunnallinen nuorisovaltuusto on ottanut NuvaPlus-hankkeen tuella käyttöön uuden välinepankin, joka tarjoaa paikallisille nuorisovaltuustoille maksutta lainaan erilaisia tapahtumanjärjestyksen tukena toimivia välineitä. Kunnalliset nuorisovaltuustot voivat lainata pankista muun muassa tapahtumaleimasimia, telttoja, radiopuhelimia, tapahtumajääkaapin sekä ensiapulaukun.

“Välinepankki mahdollistaa kunnallisille nuorisovaltuustoille isompien tapahtumien järjestämisen entistä matalammalla kynnyksellä, samalla toteuttaen kestävän kehityksen ja kiertotalouden teemoja” projektipäällikkö Oskar Mannelin kertoo iloisesti.

Välinepankin avaraukset on mahdollista tehdä välinepankin omilta nettisivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Sivustolta löytyy myös listaus välinepankista löytyvistä tavaroista, sekä ohjeita niiden käyttöön. Välinepankin nettisivuille pääset täältä. Pankin hallinnoinnista vastaa 10.6. eteenpäin maakunnallisen nuorisovaltuuston maakuntaliiton yhteyshenkilö Mari Nupponen.